AED kopen? We zijn altijd blij om te horen dat mensen overwegen om een defibrillator te kopen, omdat die beslissing iemands leven kan redden!

Er zijn nogal wat defibrillators om uit te kiezen en dus willen we ervoor zorgen dat jij de juiste defibrillator krijgt, die aan jouw behoeften voldoet. We weten dat de aanschaf van een AED een behoorlijke investering kan zijn en net als bij elke andere investering wil je je geld verstandig uitgeven aan een apparaat dat echt aan jouw vereisten voldoet.

Als BHV specialist, hebben we apparaten van elke AED-fabrikant uitgetest, en zijn wij, als het gaat om onze klanten te helpen welke AED je moet kopen en welk merk het beste bij hen past, trots op ons onafhankelijk en gratis advies.

AED kopen

AED kopen

Bel de AED specialist voor een gratis en vrijblijvend advies.

085 – 06 07 678

Uit onze jarenlange ervaring met Eerste Hulp en BHV trainingen, adviseren wij het merk DefiSign, een veel verkochte en één van de best geteste defibrillators wereldwijd.

Een AED van het merk DefiSign is niet alleen betaalbaar maar ook perfect in het gebruik thuis, op werkplekken, sportclubs bij verenigingen en op scholen.

Een AED van DefiSign (vol automaat of semi automaat) leveren wij voor slechts €949,- excl. 9% BTW.

We helpen je bij alle technische begrippen rondom defibrillators en geven je gratis advies welk type AED het beste bij je situatie past. Om ervoor te zorgen dat jouw defibrillator zo eenvoudig mogelijk te gebruiken is.

De belangrijkste vragen voor het kopen van een defibrillator…

1. Hoeveel geld wil je uitgeven?
2. Wie gaat de defibrillator gebruiken?
3. Hoeveel mensen moeten er worden opgeleid om het te kunnen gebruiken?

Wat je moet weten over defibrillators?

De meeste (sport)verenigingen, scholen, bedrijfseigenaren enz. enz. begrijpen wel de noodzaak van een veilige werkomgeving voor hun leden, leerlingen en werknemers. Hoewel velen nog steeds geen defibrillator aanwezig hebben in hun school, bedrijfspand of sportclub.

De feiten: Een AED kan levens redden!

Jaarlijks krijgen meer dan 15.000 mensen buiten het ziekenhuis, thuis, tijdens het sporten of onderweg een hartstilstand. Door snelle reanimatie en het gebruik van een AED binnen 6 minuten wordt dagelijks bij meer dan 40 personen de overlevingskans verhoogt. Een AED kopen heeft dus zeker zin! Bron: de Hartstichting

Een defibrillator is levensreddende apparatuur, die in het geval van een plotselinge hartstilstand op de werkplek of tijdens het sporten van vitaal belang is. Met iedereen die ongeacht hun leeftijd of levensstijl gevaar loopt, is het belangrijk dat mensen weten hoe deze medische noodsituatie moet worden aangepakt.

Iedereen kan een defibrillator gebruiken, maar een AED cursus kan jou en eventueel personeel of vrijwilligers helpen om snel en efficiënt te handelen als iemand een defibrillator op de werkplek nodig heeft. Met een gemiddelde responstijd van 11 minuten van een ambulance om bij een hartstilstand ter plaatse te komen, moet jij totdat een medische professional het kan overnemen voor het slachtoffer zorgen.

Een handleiding voor aanschaffen AED

Met de gemiddelde kosten van een automatische externe defibrillator (AED) van ongeveer € 1500,- en met jaarlijkse kosten van € 89,- is dit eigenlijk maar een kleine investering om een leven te redden. Bedenk daarmee ook dat de fabrieksgarantie van een AED vaak tien jaar betreft.

Elke minuut is voor de overlevingskans van een slachtoffer met een plotselinge hartstilstand van vitaal belang, dus is het belangrijk om een AED bij de hand te hebben en kennis te hebben over hoe deze werkt. Hoewel elke AED wordt geleverd met gesproken instructies of duidelijke afbeeldingen om jou door het proces te begeleiden, is het toch belangrijk dat je zeker weet dat je er een kunt bedienen als dat nodig is.

Voor meer informatie over welke AED het beste bij jouw bedrijf past, bel je 085 – 06 08 678 of neem je contact op met ons team. Als alternatief kunnen wij, in goed overleg en als je dat op prijs stelt, naar je toe komen en je wat meer uitleg geven over wat we doen, wat we aanbieden en je iets meer over ons assortiment vertellen.

Gekwalificeerd worden door Bhv2Day

Je zou het misschien niet verwachten, maar hier bij Bhv2Day.nl zijn we zoveel meer dan alleen onafhankelijke leverancier van levensreddende defibrillators. Naast het feit dat we een alles-in-een-leverancier zijn voor alles wat met AED te maken heeft, bieden we ook geaccrediteerde AED en BHV cursussen aan om je te helpen leren hoe je je nieuwe apparaat moet bedienen en om je het vertrouwen te geven om een leven te redden.

Wil je meer hierover weten? Neem dan gewoon vrijblijvend contact op waarom een cursus van Bhv2Day zo belangrijk is.

Waarom heb ik een defibrillator nodig?

Als je deze pagina leest, ben je waarschijnlijk al jouw opties aan het onderzoeken omdat je mogelijk een AED wilt kopen. En dat is geweldig nieuws.

Onmiddellijke reanimatie en defibrillatie is de enige vorm van behandeling voor iemand die een plotselinge hartstilstand heeft gehad. Zonder onmiddellijke hulp verliest een persoon, die een plotselinge hartstilstand heeft gehad, voor elke minuut die voorbijgaat ongeveer 10% van zijn overlevingskansen.

Wanneer bij een plotselinge hartstilstand een effectieve defibrillatie aan een slachtoffer wordt gegeven, kunnen de overlevingskansen van 6% tot 74% toenemen, terwijl defibrillatie binnen 60 seconden de overlevingskansen met 90% verhoogt.

Defibrillators zijn gemakkelijk te gebruiken en geven je, om je door het proces heen te helpen, visuele- of audio-instructies. Ze bestaan als automatische units (je bevestigt de pads op de juiste plaats en de defibrillator doet de rest) en als semi-automatische units (je drukt op een knop om, zodra de eenheid de persoon heeft geanalyseerd, een schok af te geven).

Meer weten over het kopen van een AED, neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze experts.

Bel: 085-06 08 678