Menu

BHV Herhaling opleiding

BHV Herhaling opleiding

Je hebt al een BHV-cursus gevolgd en wilt een herhaling om het BHV certificaat te verlengen? Volg dan onze eendaagse BHV herhaling cursus. We frissen de kennis, die inmiddels misschien wat is weggezakt, weer op en na een plezierige dag met een fijne instructeur weet je weer zeker dat je mensen in nood kunt helpen. Een goed gevoel!

Wat doen we in deze herhaling BHV-cursus

Onze BHV trainer gaat nog even weer met je door de belangrijkste theorie en neemt ook eventuele veranderingen in de BHV richtlijnen met je door. Er is altijd ruimte voor ervaringen van jou, je mede deelnemers en de BHV expert die de training verzorgt. Daarnaast gaan we ook de praktijkervaring vergroten. Het blussen van de beginnende brand, het leggen van verbanden, een AED gebruiken en reanimatie worden meegenomen in de opleiding.

Kosten

Doordat de BHV herhaling cursus slechts een dag duurt zijn de kosten ook lager. De totaalprijs is bij ons slechts € 149,- ex btw per persoon. Dat is uiteraard inclusief examen en certificaat.

Tekst BHV herhaling deel 2:

BHV training op locatie of geplande datum

Wij verzorgen onze BHV opleidingen zowel op locatie, dus in company, als ook georganiseerd op een centraal gelegen plaats in het land. We zijn in het hele land actief maar de nadruk ligt op Noord-Nederland met plaatsen als Groningen, Assen, Emmen en Zwolle. Heb je een andere locatie waar je een BHV-cursus wilt (laten) organiseren? Ook dat is geen probleem, neem gerust contact op om jouw wensen te bespreken.

Specificaties cursus

  • Duur
    :1 dag
  • Prijs
    :€ 149 excl. btw
inschrijven

Wat zeggen onze klanten?

Google reviews voor bhv 2 day trainingen en advies reviews op Google
Esther Manting

Deze klant heeft ons 4 sterren gegeven maar geen tekst geschreven.

Rolf Nijhoving

Deze klant heeft ons 4 sterren gegeven maar geen tekst geschreven.

Thomas Van Impelen

Gerwin heeft bij Mbo Utrecht, de Evenementen Academie, een lessenserie gegeven over Veiligheid, ARBO en Kwaliteitszorg. De studenten hebben zijn lessen als zeer positief ervaren. Echt een verdieping van hun opleiding!