Menu

EHBO cursus (Oranje kruis diploma)

EHBO cursus volgen?

Wil je graag kunnen helpen wanneer je geconfronteerd wordt met iemand die onwel wordt of als er een ongeluk gebeurt? EHBO staat voor Eerste Hulp Bij Ongevallen (of Ongelukken) en in onze EHBO-opleiding is dat, precies wat je leert: personen met letsel zo goed mogelijk helpen, tot de professionele hulpverlener arriveert.

Inhoud van de EHBO-opleiding

Onze EHBO-opleiding is uiteraard voorzien van alle verplichte theorie en praktijk onderdelen waardoor je na afloop ook een EHBO-diploma ontvangt. Onder andere reanimatie met- en zonder AED, eerste verzorging van wonden, ademhalingsproblemen, omgaan men personen die wegvallen of in shock raken en vele andere veel voorkomende gevallen komen aan bod. De standaard materialen uit de EHBO doos kun je na de opleiding op een juiste manier gebruiken. Onze EHBO-instructeur heeft veel ervaring en kan de leerstof prettig en met de nodige voorbeelden uit de praktijk overbrengen. Hierdoor is de EHBO-opleiding, ondanks de zware onderwerpen, toch een interessante en plezierige investering.

Specificaties cursus

  • Duur
    :3 dagen
  • Certificaat
    :EHBO Diploma Oranje Kruis
  • Prijs
    :€ 499 excl. btw
inschrijven

Wat zeggen onze klanten?

Google reviews voor bhv 2 day trainingen en advies reviews op Google
Rolf Nijhoving

Deze klant heeft ons 4 sterren gegeven maar geen tekst geschreven.

Thomas Van Impelen

Gerwin heeft bij Mbo Utrecht, de Evenementen Academie, een lessenserie gegeven over Veiligheid, ARBO en Kwaliteitszorg. De studenten hebben zijn lessen als zeer positief ervaren. Echt een verdieping van hun opleiding!

Esther Manting

Deze klant heeft ons 4 sterren gegeven maar geen tekst geschreven.