Menu

VOL-VCA cursus

VCA VOL training

Ben je op zoek naar een goede VCA VOL cursus tegen een gunstige prijs? Met een prettige docent en goed lesmateriaal? Bhv2day.nl biedt een zeer goed gewaardeerde VCA VOL cursus aan mét examen in kleine groepen.

Voor wie is VOL-VCA?

Het VOL VCA diploma is er voor leidinggevende. Niet zozeer de man of vrouw die zelf met de uitvoering van werkzaamheden aan de slag is, maar juist diegene die het toezicht houdt en verantwoordelijk is voor zijn of haar mensen. Ook van ZZP’ers wordt gevraagd in het bezit te zijn van het VOL VCA diploma

Onze VOL-VCA opleiding

Iedereen leert het beste met een goede en plezierige instructeur. Bij Bhv2day.nl zijn we kritisch op onze VOL-VCA opleiding en doen we ons uiterste best om deze niet alleen volledig volgens de richtlijnen te verzorgen maar er ook een positieve en plezierige training van te maken. Ook de kosten houden we vriendelijk!

Specificaties cursus

  • Duur
    :1 da
  • Vooropleiding
    :VCA VOL opleiding
  • Prijs
    :€ 179,- excl. btw
inschrijven

Wat zeggen onze klanten?

Google reviews voor bhv 2 day trainingen en advies reviews op Google
Thomas Van Impelen

Gerwin heeft bij Mbo Utrecht, de Evenementen Academie, een lessenserie gegeven over Veiligheid, ARBO en Kwaliteitszorg. De studenten hebben zijn lessen als zeer positief ervaren. Echt een verdieping van hun opleiding!

Esther Manting

Deze klant heeft ons 4 sterren gegeven maar geen tekst geschreven.

Rolf Nijhoving

Deze klant heeft ons 4 sterren gegeven maar geen tekst geschreven.