Menu

Opleidingen

Opleidingen

Niemand hoopt op ongelukken of ongevallen. Maar de realiteit is dat ze toch gebeuren en op dat moment is het te hopen dat er iemand eerste hulpverlening kan bieden.

Helpen in noodsituaties

Voor bedrijven is het verplicht te zorgen voor veilige situaties. Niet alleen door een RI&E (Risico-Inventarisatie & Evaluatie) te (laten) opstellen maar ook zorg te dragen voor het personeel bij een ongeval of calamiteit. Veel mensen schieten bij een ongeval of bijvoorbeeld brand in paniek. Het gezegde ‘alleen kalmte kan je redden’ is in vele gevallen realiteit. De hulpverlener is getraind in het kalm blijven, eerst nadenken en dan handelen. En natuurlijk weet hij of zij wat te doen in de meest voorkomende situaties.

Missie

Onze missie is, om ervoor te zorgen dat er zoveel mogelijk mensen zijn, die in elk geval in de basis kunnen handelen als eerste hulpverlener. Die niet in paniek raken en hebben geleerd wat er in welke situatie moet gebeuren, om de situatie en de mensen in veiligheid te brengen en soms zelfs levens te redden!

Opleidingen EHBO, VCA en BHV

Om dit te realiseren verzorgen wij diverse opleidingen rondom het thema veiligheid. Voor bedrijven is een Bedrijfshulpverlener (BHV’er) vaak verplicht en wij verzorgen hiervoor zowel de basis- als herhalingsopleidingen. VCA is gericht op het zien en neutraliseren van risico’s tijdens werkzaamheden. Hiervoor bieden we de Basis en VCA VOL opleidingen aan. Wanneer je niet werkt voor een organisatie waarvoor een VCA of BHV-cursus nodig is, kan je altijd een EHBO-opleiding volgen. Zonder EHBO’ers kunnen veel sport- en vermaak evenementen niet worden georganiseerd en zelfs in het dagelijks leven is het fijn om te weten wat je moet doen wanneer iemand dringend eerste hulp nodig heeft.

Wat zeggen onze klanten?

Google reviews voor bhv 2 day trainingen en advies reviews op Google
Henk Askes

Top instructie. Instructrice was duidelijk, actueel, consequent en prettig in de omgang. Deelname certificaten en handleiding van de app kregen we binnen 2 dagen.

Rolf Nijhoving

Deze klant heeft ons 4 sterren gegeven maar geen tekst geschreven.

Esther Manting

Deze klant heeft ons 4 sterren gegeven maar geen tekst geschreven.

Carla Varkevisser

Ik was op zoek naar een brandmelder die al een tijdje uit de roulatie was. Dit bedrijf bood enkele jaren geleden deze brandmelders aan. Ze verloten exemplaren. Ik stuurde een berichtje en Gerwin, de eigenaar, heeft gezocht én gevonden én stuurt deze ook nog naar me op, gratis. Wat een positieve ervaring!

Oebel Ubels

Prettige maar scherpe instructrice. Heeft ons weer nieuwe dingen geleerd

Edwin Croes

Hier afgelopen week een cursus gevolgd. Dit was een zeer goede ervaring. Vooraf duidelijke en snelle communicatie. En prettige manier van uitleggen en cursus geven, met ruimte voor persoonlijke aandacht. Bedankt! Ik raad Bhv2day zeker aan.

Thomas Van Impelen

Gerwin heeft bij Mbo Utrecht, de Evenementen Academie, een lessenserie gegeven over Veiligheid, ARBO en Kwaliteitszorg. De studenten hebben zijn lessen als zeer positief ervaren. Echt een verdieping van hun opleiding!