Menu

EHBO herhaling (Het Oranje Kruis)

Je hebt al een cursus EHBO gevolgd en wilt een herhaling om het diploma te verlengen? Volg dan onze EHBO herhalings-cursus. We frissen de kennis, die inmiddels misschien wat is weggezakt weer op, en na een plezierig dagdeel met een fijne instructeur, weet je weer zeker hoe je op de juiste manier EHBO kunt toepassen.

Na het volgen van deze herhalings-cursus ontvang je een nieuw diploma van Het Oranje Kruis.

Diploma
Onze EHBO herhaling-cursus is uiteraard voorzien van alle verplichte theorie en praktijk onderdelen waardoor je na afloop ook een EHBO diploma van Het Oranje Kruis ontvangt. Onder andere reanimatie met- en zonder AED, eerste verzorging van wonden, ademhalingsproblemen, omgaan met personen die wegvallen of in shock raken en vele andere veel voorkomende gevallen komen aan bod. De standaard materialen uit de EHBO doos kun je na de herhaling-cursus op een juiste manier gebruiken. Onze EHBO instructeur heeft veel ervaring en kan de leerstof prettig en met de nodige voorbeelden uit de praktijk overbrengen. Hierdoor is de EHBO cursus ondanks de zware onderwerpen, toch een interessante en plezierige investering.

Examen
Het examen wordt afgenomen door een instructeur EHBO met aantekening PBLS/AED erkend door de NRR. 

 

Specificaties cursus

  • Duur
    :1 dag
  • Certificaat
    :EHBO diploma Het Oranje Kruis
  • Prijs
    :€ 229,00 excl. btw
inschrijven

Wat zeggen onze klanten?

Google reviews voor bhv 2 day trainingen en advies reviews op Google
Thomas Van Impelen

Gerwin heeft bij Mbo Utrecht, de Evenementen Academie, een lessenserie gegeven over Veiligheid, ARBO en Kwaliteitszorg. De studenten hebben zijn lessen als zeer positief ervaren. Echt een verdieping van hun opleiding!

Rolf Nijhoving

Deze klant heeft ons 4 sterren gegeven maar geen tekst geschreven.

Esther Manting

Deze klant heeft ons 4 sterren gegeven maar geen tekst geschreven.