Menu

VOL-VCA

Inhoud VOL-VCA opleiding

VOL-VCA staat voor: Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA. Binnen deze opleiding komen dezelfde onderwerpen aan de orde als bij de VCA-basis cursus en daarnaast diverse aanvullingen waardoor de cursus extra relevant is voor leidinggevenden en toezichthouders. Dit zijn onderwerpen als preventie van risico’s (analyseren van situaties en sturen op veilig gedrag door medewerkers), communicatie en rechten en plichten.

Voor wie is VOL-VCA?

Het VOL-VCA diploma is er voor leidinggevenden. Niet zozeer de man of vrouw die zelf met de uitvoering van werkzaamheden aan de slag is, maar juist diegene die het toezicht houdt en verantwoordelijk is voor zijn of haar mensen. Ook van ZZP’ers wordt gevraagd in het bezit te zijn van het VOL-VCA diploma.

Onze VOL-VCA opleiding

Iedereen leert het beste met een goede en plezierige instructeur. Bij Bhv2Day.nl zijn we kritisch op onze VOL-VCA opleiding en doen we ons uiterste best om deze niet alleen volledig volgens de richtlijnen te verzorgen maar er ook een positieve en plezierige training van te maken. 

Specificaties cursus

  • Duur
    :1 dag
  • Prijs
    :€ 215,00 excl. btw
inschrijven

Wat zeggen onze klanten?

Google reviews voor bhv 2 day trainingen en advies reviews op Google
Esther Manting

Deze klant heeft ons 4 sterren gegeven maar geen tekst geschreven.

Rolf Nijhoving

Deze klant heeft ons 4 sterren gegeven maar geen tekst geschreven.

Carla Varkevisser

Ik was op zoek naar een brandmelder die al een tijdje uit de roulatie was. Dit bedrijf bood enkele jaren geleden deze brandmelders aan. Ze verloten exemplaren. Ik stuurde een berichtje en Gerwin, de eigenaar, heeft gezocht én gevonden én stuurt deze ook nog naar me op, gratis. Wat een positieve ervaring!

Henk Askes

Top instructie. Instructrice was duidelijk, actueel, consequent en prettig in de omgang. Deelname certificaten en handleiding van de app kregen we binnen 2 dagen.

Thomas Van Impelen

Gerwin heeft bij Mbo Utrecht, de Evenementen Academie, een lessenserie gegeven over Veiligheid, ARBO en Kwaliteitszorg. De studenten hebben zijn lessen als zeer positief ervaren. Echt een verdieping van hun opleiding!

Niels van der Weerd

Prima ervaring, goede service en uitstekende begeleiding. Absolute aanrader!

Edwin Croes

Hier afgelopen week een cursus gevolgd. Dit was een zeer goede ervaring. Vooraf duidelijke en snelle communicatie. En prettige manier van uitleggen en cursus geven, met ruimte voor persoonlijke aandacht. Bedankt! Ik raad Bhv2day zeker aan.

Oebel Ubels

Prettige maar scherpe instructrice. Heeft ons weer nieuwe dingen geleerd