Menu

BHV herhaling cursus Bhv2Day.nl

BHV herhaling cursus Bhv2Day.nl

Je hebt al een BHV cursus gevolgd en wilt een herhaling om het BHV certificaat te verlengen? Volg dan onze eendaagse BHV herhaling cursus. We frissen de kennis, die inmiddels misschien wat is weggezakt weer op, en na een plezierige dag met een fijne instructeur weet je weer zeker dat je mensen in nood kunt helpen. Een goed gevoel!

Wat doen we in deze BHV herhaling cursus?

Onze BHV trainer gaat nog even weer met je door de belangrijkste theorie en neemt ook eventuele veranderingen in de BHV richtlijnen met je door. De BHV expert die de cursus verzorgt maakt altijd ruimte voor ervaringen van jou en je mede deelnemers. Daarnaast gaan we ook de praktijkervaring vergroten. Het blussen van de beginnende brand, het leggen van verbanden, een AED gebruiken en reanimatie worden meegenomen in de herhaling.

Kosten

Doordat de BHV herhaling cursus slechts een dag duurt, zijn de kosten ook lager. De totaalprijs is bij ons slechts € 149,- ex BTW per persoon. Dat is uiteraard inclusief examen en Bhv2Day.nl certificaat.

BHV training op locatie of geplande datum

Wij verzorgen onze BHV cursussen zowel op locatie, dus in company, als ook georganiseerd op een centraal gelegen plaats in het land. We zijn in het hele land actief maar de nadruk ligt op Noord-Nederland met plaatsen als Groningen, Assen, Emmen en Zwolle. Heb je een andere locatie waar je een BHV (herhaling) cursus wilt (laten) organiseren? Ook dat is geen probleem, neem gerust contact op om jouw wensen te bespreken.

Specificaties cursus

  • Duur
    :1 dag
  • Prijs
    :€ 149,00 excl. BTW
inschrijven

Wat zeggen onze klanten?

Google reviews voor bhv 2 day trainingen en advies reviews op Google
Edwin Croes

Hier afgelopen week een cursus gevolgd. Dit was een zeer goede ervaring. Vooraf duidelijke en snelle communicatie. En prettige manier van uitleggen en cursus geven, met ruimte voor persoonlijke aandacht. Bedankt! Ik raad Bhv2day zeker aan.

Carla Varkevisser

Ik was op zoek naar een brandmelder die al een tijdje uit de roulatie was. Dit bedrijf bood enkele jaren geleden deze brandmelders aan. Ze verloten exemplaren. Ik stuurde een berichtje en Gerwin, de eigenaar, heeft gezocht én gevonden én stuurt deze ook nog naar me op, gratis. Wat een positieve ervaring!

Niels van der Weerd

Prima ervaring, goede service en uitstekende begeleiding. Absolute aanrader!

Esther Manting

Deze klant heeft ons 4 sterren gegeven maar geen tekst geschreven.

Oebel Ubels

Prettige maar scherpe instructrice. Heeft ons weer nieuwe dingen geleerd

Henk Askes

Top instructie. Instructrice was duidelijk, actueel, consequent en prettig in de omgang. Deelname certificaten en handleiding van de app kregen we binnen 2 dagen.

Rolf Nijhoving

Deze klant heeft ons 4 sterren gegeven maar geen tekst geschreven.

Thomas Van Impelen

Gerwin heeft bij Mbo Utrecht, de Evenementen Academie, een lessenserie gegeven over Veiligheid, ARBO en Kwaliteitszorg. De studenten hebben zijn lessen als zeer positief ervaren. Echt een verdieping van hun opleiding!