Menu

Eerste Hulp aan Kinderen Herhaling (Het Oranje Kruis)

Je hebt al een opleiding Eerste Hulp aan Kinderen gevolgd en wilt een herhaling om het certificaat te verlengen? Volg dan onze Eerste Hulp aan Kinderen herhaling-cursus. We frissen de kennis, die inmiddels misschien wat is weggezakt weer op, en na een plezierig dagdeel met een fijne instructeur, weet je weer zeker hoe je op de juiste manier eerste hulp kunt toepassen bij kleine kinderen.

Na het volgen van deze herhaling-cursus ontvang je een nieuw certificaat van Het Oranje Kruis.

Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stelt eisen aan de eerste hulp kennis en vaardigheden van de kinderdagopvang en gastouders. Het geregistreerde certificaat Eerste Hulp aan Kinderen van Het Oranje Kruis voldoet daaraan.

Certificaat
Met het certificaat Eerste Hulp aan Kinderen ben je voorbereid op eerste hulp handelingen bij kinderen.
Het certificaat kan actueel gehouden worden door het iedere 2 jaar te hercertificeren.

Examen
Het examen wordt afgenomen door een instructeur Eerste Hulp aan Kinderen met aantekening PBLS/AED erkend door de NRR. 

Aansprakelijkheidsverzekering
Iemand in het bezit van een geldig certificaat Eerste Hulp aan Kinderen van Het Oranje Kruis is verzekerd tegen aansprakelijkheid voor schade aan zaken of personen wanneer zij eerste hulp verlenen.

Specificaties cursus

  • Duur
    :1 dagdeel
  • Certificaat
    :Het Oranje Kruis
  • Prijs
    :€ 79,00 excl. BTW
inschrijven

Wat zeggen onze klanten?

Google reviews voor bhv 2 day trainingen en advies reviews op Google
Thomas Van Impelen

Gerwin heeft bij Mbo Utrecht, de Evenementen Academie, een lessenserie gegeven over Veiligheid, ARBO en Kwaliteitszorg. De studenten hebben zijn lessen als zeer positief ervaren. Echt een verdieping van hun opleiding!

Henk Askes

Top instructie. Instructrice was duidelijk, actueel, consequent en prettig in de omgang. Deelname certificaten en handleiding van de app kregen we binnen 2 dagen.

Oebel Ubels

Prettige maar scherpe instructrice. Heeft ons weer nieuwe dingen geleerd

Carla Varkevisser

Ik was op zoek naar een brandmelder die al een tijdje uit de roulatie was. Dit bedrijf bood enkele jaren geleden deze brandmelders aan. Ze verloten exemplaren. Ik stuurde een berichtje en Gerwin, de eigenaar, heeft gezocht én gevonden én stuurt deze ook nog naar me op, gratis. Wat een positieve ervaring!

Rolf Nijhoving

Deze klant heeft ons 4 sterren gegeven maar geen tekst geschreven.

Esther Manting

Deze klant heeft ons 4 sterren gegeven maar geen tekst geschreven.

Edwin Croes

Hier afgelopen week een cursus gevolgd. Dit was een zeer goede ervaring. Vooraf duidelijke en snelle communicatie. En prettige manier van uitleggen en cursus geven, met ruimte voor persoonlijke aandacht. Bedankt! Ik raad Bhv2day zeker aan.