Menu

EHBO cursus (Het Oranje Kruis)

EHBO cursus volgen?

Wil je graag kunnen helpen wanneer je geconfronteerd wordt met iemand die onwel wordt of als er een ongeluk gebeurt? EHBO staat voor Eerste Hulp Bij Ongevallen (of Ongelukken) en in onze EHBO cursus is dat, precies wat je leert: personen met letsel zo goed mogelijk helpen, tot de professionele hulpverlener arriveert.

Inhoud van de EHBO-opleiding

Onze EHBO cursus is uiteraard voorzien van alle verplichte theorie en praktijk onderdelen waardoor je na afloop ook een EHBO diploma van Het Oranje Kruis ontvangt. Onder andere reanimatie met- en zonder AED, eerste verzorging van wonden, ademhalingsproblemen, omgaan met personen die wegvallen of in shock raken en vele andere veel voorkomende gevallen komen aan bod. De standaard materialen uit de EHBO doos kun je na de opleiding op een juiste manier gebruiken. Onze EHBO instructeur heeft veel ervaring en kan de leerstof prettig en met de nodige voorbeelden uit de praktijk overbrengen. Hierdoor is de EHBO cursus ondanks de zware onderwerpen, toch een interessante en plezierige investering.

Examen
Het examen wordt afgenomen door een instructeur EHBO met aantekening PBLS/AED erkend door de NRR. 

Specificaties cursus

  • Duur
    :3 dagen
  • Certificaat
    :EHBO diploma van Het Oranje Kruis
  • Prijs
    :€ 499,00 excl. btw
inschrijven

Wat zeggen onze klanten?

Google reviews voor bhv 2 day trainingen en advies reviews op Google
Carla Varkevisser

Ik was op zoek naar een brandmelder die al een tijdje uit de roulatie was. Dit bedrijf bood enkele jaren geleden deze brandmelders aan. Ze verloten exemplaren. Ik stuurde een berichtje en Gerwin, de eigenaar, heeft gezocht én gevonden én stuurt deze ook nog naar me op, gratis. Wat een positieve ervaring!

Thomas Van Impelen

Gerwin heeft bij Mbo Utrecht, de Evenementen Academie, een lessenserie gegeven over Veiligheid, ARBO en Kwaliteitszorg. De studenten hebben zijn lessen als zeer positief ervaren. Echt een verdieping van hun opleiding!

Esther Manting

Deze klant heeft ons 4 sterren gegeven maar geen tekst geschreven.

Rolf Nijhoving

Deze klant heeft ons 4 sterren gegeven maar geen tekst geschreven.