Menu

Basis BHV cursus Bhv2Day.nl

Je wilt een BHV cursus volgen?

Wanneer je nog niet eerder, of al lang geleden een BHV cursus hebt gevolgd, dan is de deze basis BHV cursus de juiste start. In deze dag leer je omgaan met calamiteiten zoals brand en ontruiming, maar vooral ook hoe je mensen kan helpen wanneer ze dit het meest nodig hebben. We bieden op verschillende locaties BHV trainingen aan maar verzorgen deze ook op locatie (in company).

Theorie en praktijk

Onze BHV cursus wordt in kleine groepen klassikaal gegeven en na afloop ontvang je een erkend BHV certificaat. De inhoud bestaat uit theorie waarvoor we een boekje gebruiken en ondersteuning van een goede BHV expert die de stof aanvult met eigen ervaringen en daardoor de stof echt tot leven weet te brengen. Daarnaast is er veel aandacht voor de praktijk zoals leren reanimeren, een AED gebruiken en brandjes blussen.

Kosten van de BHV-cursus

Wij zijn transparant over de kosten van onze BHV trainingen. De prijs die op deze pagina staat vermeld is een totaal waarin zowel de BHV trainer, het theorieboek, het examen, het Bhv2Day.nl certificaat, het Bhv2Day.nl pasje en voldoende koffie en thee zijn inbegrepen.

Specificaties cursus

  • Duur
    :1 dag
  • Certificaat
    :Bhv2Day.nl certificaat
  • Prijs
    :€ 199,00 excl. btw
inschrijven

Wat zeggen onze klanten?

Google reviews voor bhv 2 day trainingen en advies reviews op Google
Esther Manting

Deze klant heeft ons 4 sterren gegeven maar geen tekst geschreven.

Oebel Ubels

Prettige maar scherpe instructrice. Heeft ons weer nieuwe dingen geleerd

Henk Askes

Top instructie. Instructrice was duidelijk, actueel, consequent en prettig in de omgang. Deelname certificaten en handleiding van de app kregen we binnen 2 dagen.

Niels van der Weerd

Prima ervaring, goede service en uitstekende begeleiding. Absolute aanrader!

Edwin Croes

Hier afgelopen week een cursus gevolgd. Dit was een zeer goede ervaring. Vooraf duidelijke en snelle communicatie. En prettige manier van uitleggen en cursus geven, met ruimte voor persoonlijke aandacht. Bedankt! Ik raad Bhv2day zeker aan.

Rolf Nijhoving

Deze klant heeft ons 4 sterren gegeven maar geen tekst geschreven.

Thomas Van Impelen

Gerwin heeft bij Mbo Utrecht, de Evenementen Academie, een lessenserie gegeven over Veiligheid, ARBO en Kwaliteitszorg. De studenten hebben zijn lessen als zeer positief ervaren. Echt een verdieping van hun opleiding!

Carla Varkevisser

Ik was op zoek naar een brandmelder die al een tijdje uit de roulatie was. Dit bedrijf bood enkele jaren geleden deze brandmelders aan. Ze verloten exemplaren. Ik stuurde een berichtje en Gerwin, de eigenaar, heeft gezocht én gevonden én stuurt deze ook nog naar me op, gratis. Wat een positieve ervaring!