Menu

Herhalingscursus Heftruck

Wanneer je een Basis cursus Heftruck succesvol hebt afgerond, ontvang je je heftruck certificaat welke vijf jaar geldig is. Na deze vijf jaar dien je opnieuw heftruck ervaring op te doen. Dit verzorgen wij middels de herhalingscursus heftruck. Tijdens de herhalingscursus zorgen we ervoor dat je je bewust blijft van alles wat het besturen van een heftruck met zich meebrengt. 

Voor wie is de herhalingscursus heftruck?

De herhalingscursus heftruck is geschikt voor mensen die al ervaring hebben in het besturen van een heftruck, maar waarvan de kennis opgefrist dient te worden. Door middel van deze cursus toon je aan dat je zowel de theoretische kennis als de praktijkvaardigheden beheerst.

 

Specificaties cursus

 • Duur
  :Dagdeel
 • Vooropleiding
  :Basis cursus heftruck
 • Lesmateriaal
  :Inbegrepen
 • Certificaat
  :Heftruckcertificaat
 • Geldigheidsduur
  :5 jaar
 • Arrangement
  :Onbeperkt koffie/thee/fris en inclusief lunch
 • Prijs
  :€199 excl. btw
inschrijven

Wat zeggen onze klanten?

Google reviews voor bhv 2 day trainingen en advies reviews op Google
Henk Askes

Top instructie. Instructrice was duidelijk, actueel, consequent en prettig in de omgang. Deelname certificaten en handleiding van de app kregen we binnen 2 dagen.

Niels van der Weerd

Prima ervaring, goede service en uitstekende begeleiding. Absolute aanrader!

Oebel Ubels

Prettige maar scherpe instructrice. Heeft ons weer nieuwe dingen geleerd

Thomas Van Impelen

Gerwin heeft bij Mbo Utrecht, de Evenementen Academie, een lessenserie gegeven over Veiligheid, ARBO en Kwaliteitszorg. De studenten hebben zijn lessen als zeer positief ervaren. Echt een verdieping van hun opleiding!

Rolf Nijhoving

Deze klant heeft ons 4 sterren gegeven maar geen tekst geschreven.

Carla Varkevisser

Ik was op zoek naar een brandmelder die al een tijdje uit de roulatie was. Dit bedrijf bood enkele jaren geleden deze brandmelders aan. Ze verloten exemplaren. Ik stuurde een berichtje en Gerwin, de eigenaar, heeft gezocht én gevonden én stuurt deze ook nog naar me op, gratis. Wat een positieve ervaring!

Edwin Croes

Hier afgelopen week een cursus gevolgd. Dit was een zeer goede ervaring. Vooraf duidelijke en snelle communicatie. En prettige manier van uitleggen en cursus geven, met ruimte voor persoonlijke aandacht. Bedankt! Ik raad Bhv2day zeker aan.

Esther Manting

Deze klant heeft ons 4 sterren gegeven maar geen tekst geschreven.