Menu

B-VCA

Is het voor je werk noodzakelijk dat je een VCA Basis (B VCA) cursus volgt? Of vind je het een prettig idee om in geval van nood goed te weten wat je moet doen? In beide gevallen kan Bhv2Day.nl ervoor zorgen dat je snel en op een goede plezierige manier, een VCA Basis cursus volgt, examen doet en het VCA-certificaat ontvangt.

Voor wie is B-VCA?

Deze B-VCA-cursus is vooral bedoeld voor de man of vrouw op de werkvloer. Ben je zelf met je handen aan het werk, dan is het belangrijk om te weten welke risico’s er zijn en hoe je ongelukken kunt voorkomen. Ook al zien we zelf niet altijd de gevaren, de wet- en regelgeving verplicht ons om veilig te werken en op de hoogte te zijn van basis VCA-maatregelen.

Onze B-VCA opleiding

Uiteraard volg je met de B-VCA opleiding van Bhv2Day.nl een gerenommeerde opleiding waarna je weet dat je veilig kan werken en in bezit bent van het VCA-certificaat. Maar daarnaast haal je je VCA ook op een prettige manier: met een kleine groep en een fijne trainer maken we er altijd een leuke ervaring van.

Specificaties cursus

 • Duur
  :1 dag
 • Vooropleiding
  :Geen vooropleiding nodig
 • Lesmateriaal
  :Oefenboekje inbegrepen
 • Certificaat
  :VCA pasje
 • Geldigheidsduur
  :10 jaar
 • Arrangement
  :Onbeperkt koffie/thee/fris
 • Prijs
  :€ 215,00 excl. btw
inschrijven

Wat zeggen onze klanten?

Google reviews voor bhv 2 day trainingen en advies reviews op Google
Rolf Nijhoving

Deze klant heeft ons 4 sterren gegeven maar geen tekst geschreven.

Thomas Van Impelen

Gerwin heeft bij Mbo Utrecht, de Evenementen Academie, een lessenserie gegeven over Veiligheid, ARBO en Kwaliteitszorg. De studenten hebben zijn lessen als zeer positief ervaren. Echt een verdieping van hun opleiding!

Esther Manting

Deze klant heeft ons 4 sterren gegeven maar geen tekst geschreven.

Carla Varkevisser

Ik was op zoek naar een brandmelder die al een tijdje uit de roulatie was. Dit bedrijf bood enkele jaren geleden deze brandmelders aan. Ze verloten exemplaren. Ik stuurde een berichtje en Gerwin, de eigenaar, heeft gezocht én gevonden én stuurt deze ook nog naar me op, gratis. Wat een positieve ervaring!