Menu

Basis cursus Heftruck

Om op een heftruck te mogen rijden, moeten werknemer en werkgever aan kunnen tonen dat de heftruck bestuurder hiertoe gekwalificeerd en bevoegd is. De basis cursus heftruck zorgt hiervoor. Zowel theoretisch als in de praktijk wordt alle benodigde kennis en vaardigheden bijgebracht.

De basis cursus heftruck is geschikt voor iedereen die heftruckchauffeur wil worden om opgeleid te worden tot een veilige en capabele bestuurder. Iedereen binnen een organisatie die een heftruck zou (moeten) kunnen besturen, kan de cursus volgen.

De duur van de Bhv2Day.nl basis cursus heftruck bedraagt één dag.

 

Specificaties cursus

 • Duur
  :1 dag
 • Vooropleiding
  :Geen vooropleiding nodig
 • Lesmateriaal
  :Inbegrepen
 • Certificaat
  :Heftruckcertificaat
 • Geldigheidsduur
  :5 jaar
 • Arrangement
  :Onbeperkt koffie/thee/fris en inclusief lunch
 • Prijs
  :€265,- excl. btw
inschrijven

Wat zeggen onze klanten?

Google reviews voor bhv 2 day trainingen en advies reviews op Google
Thomas Van Impelen

Gerwin heeft bij Mbo Utrecht, de Evenementen Academie, een lessenserie gegeven over Veiligheid, ARBO en Kwaliteitszorg. De studenten hebben zijn lessen als zeer positief ervaren. Echt een verdieping van hun opleiding!

Carla Varkevisser

Ik was op zoek naar een brandmelder die al een tijdje uit de roulatie was. Dit bedrijf bood enkele jaren geleden deze brandmelders aan. Ze verloten exemplaren. Ik stuurde een berichtje en Gerwin, de eigenaar, heeft gezocht én gevonden én stuurt deze ook nog naar me op, gratis. Wat een positieve ervaring!

Rolf Nijhoving

Deze klant heeft ons 4 sterren gegeven maar geen tekst geschreven.

Henk Askes

Top instructie. Instructrice was duidelijk, actueel, consequent en prettig in de omgang. Deelname certificaten en handleiding van de app kregen we binnen 2 dagen.

Esther Manting

Deze klant heeft ons 4 sterren gegeven maar geen tekst geschreven.

Oebel Ubels

Prettige maar scherpe instructrice. Heeft ons weer nieuwe dingen geleerd

Edwin Croes

Hier afgelopen week een cursus gevolgd. Dit was een zeer goede ervaring. Vooraf duidelijke en snelle communicatie. En prettige manier van uitleggen en cursus geven, met ruimte voor persoonlijke aandacht. Bedankt! Ik raad Bhv2day zeker aan.

Niels van der Weerd

Prima ervaring, goede service en uitstekende begeleiding. Absolute aanrader!