Menu

Eerste Hulp aan Kinderen (Het Oranje Kruis)

Werkzaam op een school, kinderopvang, of bent u gastouder? Wanneer u de cursus Eerste Hulp aan Kinderen volgt, leert u hoe u op een juiste manier eerste hulp kunt toepassen bij kinderen. Het lichaam van een kind is niet volgroeid en dus kwetsbaar. Voor kinderen gelden andere technieken. Na het volgen van deze opleiding ontvangt een certificaat van Het Oranje Kruis.

Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stelt eisen aan de eerste hulp kennis en vaardigheden van de kinderdagopvang en gastouders. Het geregistreerde certificaat Eerste Hulp van Het Oranje Kruis voldoet daaraan.

Certificaat
Met het certificaat Eerste Hulp aan Kinderen bent u voorbereid op eerste hulp handelingen bij kinderen.
Het certificaat kan actueel gehouden worden door het iedere 2 jaar te hercertificeren.

Examen
Het examen wordt afgenomen door een instructeur Eerste Hulp aan Kinderen met aantekening PBLS/AED erkend door de NRR. 

Aansprakelijkheidsverzekering
Iemand in het bezit van een geldig certificaat Eerste Hulp aan Kinderen van Het Oranje Kruis is verzekerd tegen aansprakelijkheid voor schade aan zaken of personen wanneer zij eerste hulp verlenen.

Specificaties cursus

  • Duur
    :1 dag
  • Certificaat
    :Het Oranje Kruis
  • Prijs
    :€ 129,00 excl. BTW
inschrijven

Wat zeggen onze klanten?

Google reviews voor bhv 2 day trainingen en advies reviews op Google
Oebel Ubels

Prettige maar scherpe instructrice. Heeft ons weer nieuwe dingen geleerd

Carla Varkevisser

Ik was op zoek naar een brandmelder die al een tijdje uit de roulatie was. Dit bedrijf bood enkele jaren geleden deze brandmelders aan. Ze verloten exemplaren. Ik stuurde een berichtje en Gerwin, de eigenaar, heeft gezocht én gevonden én stuurt deze ook nog naar me op, gratis. Wat een positieve ervaring!

Rolf Nijhoving

Deze klant heeft ons 4 sterren gegeven maar geen tekst geschreven.

Henk Askes

Top instructie. Instructrice was duidelijk, actueel, consequent en prettig in de omgang. Deelname certificaten en handleiding van de app kregen we binnen 2 dagen.

Edwin Croes

Hier afgelopen week een cursus gevolgd. Dit was een zeer goede ervaring. Vooraf duidelijke en snelle communicatie. En prettige manier van uitleggen en cursus geven, met ruimte voor persoonlijke aandacht. Bedankt! Ik raad Bhv2day zeker aan.

Esther Manting

Deze klant heeft ons 4 sterren gegeven maar geen tekst geschreven.

Thomas Van Impelen

Gerwin heeft bij Mbo Utrecht, de Evenementen Academie, een lessenserie gegeven over Veiligheid, ARBO en Kwaliteitszorg. De studenten hebben zijn lessen als zeer positief ervaren. Echt een verdieping van hun opleiding!