Menu

Reanimatie incl. AED (Bhv2Day.nl)

Wilt u leren reanimaren en kunnen omgaan met een AED, dan is dit de opleiding die u zoekt. In de korte opleiding wordt u geleerd wat de huidige reanimatierichtlijnen zijn en hoe u deze kunt toepassen. Daarnaast raakt u bekend met een AED en kunt u deze zonder probleem op een slachtoffer toepassen.

Veel cursisten geven voor aanvang van de cursus aan dat ze graag hulp willen bieden bij een onwelwording/hartstilstand, maar er tegenop zien om een AED toe te passen. Na het volgen van deze opleiding bent u in staat om altijd de juiste hulp te bieden bij een onwelwording/hartstilstand, waar u zich ook bevindt.

Na het volgen van de opleiding ontvangt u een Bhv2Day.nl AED certificaat, waarmee u kunt aantonen dat u een opgeleid persoon bent.

Specificaties cursus

  • Duur
    :1 halve dag
  • Prijs
    :€ 79,00 excl. btw
inschrijven

Wat zeggen onze klanten?

Google reviews voor bhv 2 day trainingen en advies reviews op Google
Henk Askes

Top instructie. Instructrice was duidelijk, actueel, consequent en prettig in de omgang. Deelname certificaten en handleiding van de app kregen we binnen 2 dagen.

Oebel Ubels

Prettige maar scherpe instructrice. Heeft ons weer nieuwe dingen geleerd

Esther Manting

Deze klant heeft ons 4 sterren gegeven maar geen tekst geschreven.

Thomas Van Impelen

Gerwin heeft bij Mbo Utrecht, de Evenementen Academie, een lessenserie gegeven over Veiligheid, ARBO en Kwaliteitszorg. De studenten hebben zijn lessen als zeer positief ervaren. Echt een verdieping van hun opleiding!

Edwin Croes

Hier afgelopen week een cursus gevolgd. Dit was een zeer goede ervaring. Vooraf duidelijke en snelle communicatie. En prettige manier van uitleggen en cursus geven, met ruimte voor persoonlijke aandacht. Bedankt! Ik raad Bhv2day zeker aan.

Niels van der Weerd

Prima ervaring, goede service en uitstekende begeleiding. Absolute aanrader!

Carla Varkevisser

Ik was op zoek naar een brandmelder die al een tijdje uit de roulatie was. Dit bedrijf bood enkele jaren geleden deze brandmelders aan. Ze verloten exemplaren. Ik stuurde een berichtje en Gerwin, de eigenaar, heeft gezocht én gevonden én stuurt deze ook nog naar me op, gratis. Wat een positieve ervaring!

Rolf Nijhoving

Deze klant heeft ons 4 sterren gegeven maar geen tekst geschreven.