Menu

Arbo professionals

Bhv2Day.nl kan uw organisatie ook helpen bij het invullen van tijdelijke ondersteuning van veiligheidskundig personeel (Middelbaar Veiligheidskundige en Hoger Veiligheidskundige)

Veiligheidskundige ondersteuning bij projecten en tijdelijke vervanging van personeel.

Wij hebben ruime ervaring bij de inzet en ondersteuning op tijdelijke projecten en als interim HSE (Health, Safety & Environment) adviseur/manager, vanwege vertrek of verlof van uw eigen personeel.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van arbeidsveiligheid en werkzaam te zijn geweest voor diverse (internationale) grote en minder grote bedrijven, hebben wij veel ervaring opgedaan in diverse bedrijfssectoren.

Daarnaast beschikken wij over een groot bestand met arbo (veiligheids)professionals die wij naar behoefte kunnen inzetten.

Zijn we zelf niet in de gelegenheid om u voor langere tijd ondersteuning te bieden, dan hebben wij vaak toch de oplossing en de juiste match!

Wat zeggen onze klanten?

Google reviews voor bhv 2 day trainingen en advies reviews op Google
Henk Askes

Top instructie. Instructrice was duidelijk, actueel, consequent en prettig in de omgang. Deelname certificaten en handleiding van de app kregen we binnen 2 dagen.

Edwin Croes

Hier afgelopen week een cursus gevolgd. Dit was een zeer goede ervaring. Vooraf duidelijke en snelle communicatie. En prettige manier van uitleggen en cursus geven, met ruimte voor persoonlijke aandacht. Bedankt! Ik raad Bhv2day zeker aan.

Rolf Nijhoving

Deze klant heeft ons 4 sterren gegeven maar geen tekst geschreven.

Esther Manting

Deze klant heeft ons 4 sterren gegeven maar geen tekst geschreven.

Thomas Van Impelen

Gerwin heeft bij Mbo Utrecht, de Evenementen Academie, een lessenserie gegeven over Veiligheid, ARBO en Kwaliteitszorg. De studenten hebben zijn lessen als zeer positief ervaren. Echt een verdieping van hun opleiding!

Carla Varkevisser

Ik was op zoek naar een brandmelder die al een tijdje uit de roulatie was. Dit bedrijf bood enkele jaren geleden deze brandmelders aan. Ze verloten exemplaren. Ik stuurde een berichtje en Gerwin, de eigenaar, heeft gezocht én gevonden én stuurt deze ook nog naar me op, gratis. Wat een positieve ervaring!

Oebel Ubels

Prettige maar scherpe instructrice. Heeft ons weer nieuwe dingen geleerd