Menu

Het verhaal achter Bhv2Day.nl

Het verhaal achter Bhv2Day.nl

Van wat aantekeningen op papier, naar een onderneming wat inmiddels al 14 jaar staat!

In 2007 is Bhv2Day.nl bedacht door Gerwin Tiems en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Op jonge leeftijd is Gerwin al betrokken geraakt bij de professionele hulpverlening. Op zijn twintigste is hij als vrijwillig brandweerman aan de slag gegaan. Na vijf jaar heeft dit een vervolg gekregen bij de beroeps brandweerlieden van de stad Groningen. Naast zijn passie voor hulpverlening, is in deze periode ook de interesse voor arbeidsveiligheid gewekt. Naast de vele opleidingen voor de brandweer, is hier ook de opleiding Hoger Veiligheidskunde aan toegevoegd. In 2017 is er een eind gekomen aan het brandweerwerk en is Gerwin zich volledig gaan richten op zijn eigen bedrijf, namelijk Bhv2Day.nl.

Naast opleidingen op het gebied van BHV en Eerste hulp, biedt Bhv2Day.nl ook diverse opleidingen aan op het gebied van veiligheid. Denk hierbij aan VCA, Hoogwerker certificaat, Heftruck certificaat, enz.

Bhv2Day.nl biedt ook veiligheidskundige ondersteuning voor bedrijven en projecten. Denk hierbij aan veiligheidskundig toezicht (MVK Middelbaar Veiligheidskundige, HVK Hoger Veiligheidskundige), maar ook ondersteuning vanaf de ontwerpfase, opzetten van RI&E en advisering en ondersteuning bij diverse Arbo gerelateerde vraagstukken.

We denken met de klant mee en proberen de theorie altijd naar de praktijk te brengen. Immers veiligheid lijkt mooi op papier, maar in de praktijk moet het gebeuren!

Je kan ons tijdens kantooruren bereiken op : 085 – 06 08 678 of stuur ons een mail via info@bhv2day.nl

Wij zijn officieel opleider van Het Oranje Kruis en aangesloten bij de Nederlandse Reanimatie Raad en Branchevereniging Bedrijfshulpverlening Nederland.

 

 

Wat zeggen onze klanten?

Google reviews voor bhv 2 day trainingen en advies reviews op Google
Carla Varkevisser

Ik was op zoek naar een brandmelder die al een tijdje uit de roulatie was. Dit bedrijf bood enkele jaren geleden deze brandmelders aan. Ze verloten exemplaren. Ik stuurde een berichtje en Gerwin, de eigenaar, heeft gezocht én gevonden én stuurt deze ook nog naar me op, gratis. Wat een positieve ervaring!

Thomas Van Impelen

Gerwin heeft bij Mbo Utrecht, de Evenementen Academie, een lessenserie gegeven over Veiligheid, ARBO en Kwaliteitszorg. De studenten hebben zijn lessen als zeer positief ervaren. Echt een verdieping van hun opleiding!

Rolf Nijhoving

Deze klant heeft ons 4 sterren gegeven maar geen tekst geschreven.

Esther Manting

Deze klant heeft ons 4 sterren gegeven maar geen tekst geschreven.